Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, kapının kullanılacağı yere bakılırsa değmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

İnsan yoğunluğu okkalı olan, kişilerin toplu halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi pozisyon önlemi olarak Yangın Bapsı kullanmaı kanunen şense koşulmuştur. Yangın Baplarının en kesif kullanıldığı projeler ortada;

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır mahir ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin süksesı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından koca kalite, metanet, %100 projeye akort ve munis hediye politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı ivedi durumlarda binadan hariçarı çıkış esenlamanın kenarı düzen yangının özge alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının denetleme altına kızılınması kolaylaşır ve henüz bir tomar ziyan vermesi önlenir.

Yangına karşı güvende kalmak üzere kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, ciddi anda insanların güç güvenliğini uydurmak üzere kapı kasası ve kullanılan özge aksesuarlarıyla güven oluşum etmekteyiz.

Dolgu kullanılarak kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda palas açılacak şekilde Yangın Bapsı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi dair bilirkişi personelimiz aracılığıyla kaleme alınan bu makaslamakmızda;

Yangın çısoy ortamla birlikteliğin kesilmesi ve insanoğluın ve alakalı binanın güvenliğini sağlayıcı kapıya yangın kapısı adı verilmektedir.

Yangın bapsı, bir binada yangın takkadak kullanılan bir güvenlik önlemidir. çoğunlukla yangın merdivenlerinde, müstacel çıkış noktalarında yahut yangınla savaşım ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın esnasında alevlerin ve tütünın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Bina çıkışlarında kullanılan kapılar mesleklevi haysiyetiyle farklı malzemelerden üretildiği ciğerin ısıevet dayanıklı değildir. Bu nedenle kıyamet esnasında kullanılamaz ve insanoğlu karıneride kuşatılmış kalabilir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, adi yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın yüzıdüzen firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

üste, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da sınırlı standartlara göre üretilmek zorundadır. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 dakika süresince yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page